ISO 50001 Consulting & Advies

Onze ervaring zal volledig ingezet worden bij het invoeren, en het laten certificeren van een energiezorgsysteem volgens ISO 50001:2011 in je onderneming.
A++audit bvba helpt je bij het opstellen van een energiebeleid, het energieplanningsproces, de verplichte ISO-procedures en –processen. Dit is onder andere: de directiebeoordeling, de interne audits, de energiebaseline, definitie van energie-KPI’s, de opvolging wet- en regelgeving, energie-actieplan, en de corrigerende en preventieve maatregelen.

Daarnaast wordt ondersteuning geboden bij het optimaliseren van alle andere processen en activiteiten die je energiezorgsysteem de noodzakelijke verankering geven in de bestaande organisatie. Indien van toepassing wordt gezorgd voor een integratie met het kwaliteits-, milieu- en veiligheidszorgsysteem.

Gedurende het ganse traject wordt systematisch met je overlegd. In functie van de grootte van je onderneming zullen we eveneens enkele sleutelfiguren uit je organisatie bij de invoering betrekken; zoals bvb de milieucoördinator, de preventieadviseur, verantwoordelijke operations, . . . De voortgang van de activiteiten wordt met behulp van een actieplan opgevolgd.

A++ audit begeleidt je organisatie bij de invoering van het EZS in alle geledingen van je organisatie. Ze zorgt voor de nodige opleiding van de betrokken medewerkers.

Ter voorbereiding van de certificatie-audit wordt een interne proefaudit op het systeem uitgevoerd om de mogelijke onvolkomenheden van het zorgsysteem vroegtijdig boven water te krijgen.
Het invoeren van een energiezorgsysteem kan voor elke industriële en administratieve sector. Het kan voor een bedrijf van 1 persoon tot een grote onderneming. Voertaal kan in het Nederlands of in het Engels.

Indien je meer wenst te weten, stuur een ludo [at] aplusplusaudit [dot] be (kort mailtje) met je coördinaten, en we nemen terug contact met je op. 

A++ Audit bvba | Veldhovenstraat 23A | B-3945 Ham | M. +32 479 99 10 29 | ludo [at] aplusplusaudit [dot] be   
Comments