Energie Consulting & Advies voor Particulieren

A++audit bvba is erkend energiedeskundige type A, B en C, en is gedreven door energiebesparing, duurzame energie, en de systemen die op een structurele manier de besparingsinspanningen borgen.
Bij de begeleiding van een 60-tal gezinnen tussen 2005 en 2011 zijn we er in geslaagd om jaarlijks gemiddeld meer dan 10% energie te besparen. Voor sommige gezinnen liep deze besparing op tot meer dan 40%.

Door het toepassen van de besparingsadviezen in een woning is het verbruik voor verwarming met 65% verminderd tov het referentieniveau. Voor elektriciteit is het bruto verbruik met 20 % gezakt via het toepassen van besparende ingrepen.

A++audit bvba kan je helpen met het ontdekken van de energiebesparingsmogelijkheden in jou woning. De mogelijkheden worden zowel technisch, energetisch als financieel geoptimaliseerd naar je wensen en mogelijkheden. Gerealiseerde technische ingrepen worden op hun deugdelijkheid beoordeeld. Onvolkomenheden worden met de leverancier/installateur besproken en opgelost, zodat van de installatie een optimaal rendement wordt bekomen.

Indien je meer wenst te weten, stuur een ludo [at] aplusplusaudit [dot] be (kort mailtje) met je coördinaten, en we nemen terug contact met je op. 

A++ Audit bvba | Veldhovenstraat 23A | B-3945 Ham | M. +32 479 99 10 29 | ludo [at] aplusplusaudit [dot] be