Energie Consulting & Advies voor KMO

A++audit bvba is erkend energiedeskundige type A, B en C, en is gedreven door energiebesparing, duurzame energie, en de systemen die op een structurele manier de besparingsinspanningen borgen.

Onze kennis en ervaring uit de energiebesparingsprojecten bij de gezinnen, en multinationale productiebedrijven maakt A++audit bvba ideaal geplaatst voor het begeleiden van KMO’s bij het ontdekken van hun energiebesparingspotentieel. Hierbij worden de professionele technieken van de grote onderneming gecombineerd met het pragmatische van de kleinschalige projecten.

A++audit bvba kan je helpen met het ontdekken van de energiebesparingsmogelijkheden in jou bedrijf. De mogelijkheden worden zowel technisch, energetisch als financieel geoptimaliseerd naar jou wensen en mogelijkheden. Gerealiseerde technische ingrepen worden op hun deugdelijkheid beoordeeld. Onvolkomenheden worden met de leverancier/installateur besproken en opgelost, zodat van de installatie een optimaal rendement wordt bekomen.

Indien je meer wenst te weten, stuur een ludo [at] aplusplusaudit [dot] be (kort mailtje) met je coördinaten, en we nemen terug contact met je op. 

A++ Audit bvba | Veldhovenstraat 23A | B-3945 Ham | M. +32 479 99 10 29 | ludo [at] aplusplusaudit [dot] be