Leveranciers Audits

A++audit bvba kan je ondersteuning bieden bij het uitvoeren van evaluatie-bezoeken en selectie-audits bij je bestaande of nieuwe leveranciers.

De snel verkregen inzichten in de processen en systemen van de leverancier ondersteunen de evaluatie van de onderzochte onderneming. Zowel de sterkten als de pijnpunten worden benoemd. Voor deze laatste worden verbeteracties voorgesteld.

De rapportering kan via je bedrijfseigen template, of via een standaard rapportvorm van A++audit. De auditresultaten kunnen een basis vormen voor een systeem voor leveranciersbeoordeling of vendor rating

Het uitvoeren van deze audits kan bij een leverancier in elke industriële en administratieve sector. Er is echter een rijke ervaring aanwezig gerelateerd aan bedrijven in de elektronica (printfabricage, assemblage, en eindassemblages), de mechanische maakindustie, algemene montage, en fabricage van plastic onderdelen.
De audits kunnen uitgevoerd worden in het Nederlands, Frans, Duits of in het Engels. Geografisch zijn er –behoudens conflictgebieden- geen beperkingen.
Voertaal voor het rapport is het Nederlands, of het Engels.

Indien je meer wenst te weten stuur een ludo [at] aplusplusaudit [dot] be (kort mailtje) met je coördinaten, en we nemen terug contact met je op. 

A++ Audit bvba | Veldhovenstraat 23A | B-3945 Ham | M. +32 479 99 10 29 | ludo [at] aplusplusaudit [dot] be